Инфо

10. август 2020.10. авг 2020.
фото: Бета

фото: Бета

Насловне стране за понедељак 10. август

Дневне новине у издањима од понедељка 10. августа, 2020. године, пишу на насловим странама о томе наа који начин ћр ђаци похађати наставу због пандемије, збивањима у Општој болници у Новом Пазару, најављују ауторски текст кинеске амабасодрке, као и о изборима у Црној Гори.

БЛИЦ - Под насловом "Русија стоји иза нереда у Србији?", лист пише о покушају контроле Балкана. Текст "Како се изборити са последицама прележане короне" доноси савете лекара.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Остала без посла усред борбе за спас сина", пише о драми породице Стефановић, током пандемије. Разговор са професором Здравком Копривицом који предводи опозицију у Црној Гори на изборима - "Сазрело да Мило оде, а да се Црна Гора уједини".

ДАНАС - Под насловом "Европљани треба да виде криминални режим у Србији", разговор са саговорницима тог листа из Берлина и Париза о разлозима за организацију и учешће у протестима против српских власти у тим европским градовима. У тексту под насловом "Смењена докторка, лекари писали Вучићу" и наднасловом "У општој болници у Новом Пазару расте незадовољство радом директора Мехе Масхмутовића", извештава се о стању у тој болници.

ПОЛИТИКА - "Прваци ипак у клупама од 1. септембра", о томе како ће изгледати настава у новој школској години. Најава ауторског текста амбасадорке Кине Чен Бо под насловом "Задвиљујући резултати српско-кинеске сарадње".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa