Инфо

10. август 2020.10. авг 2020.
Високе амбиције са младим саставом

Високе амбиције са младим саставом

Рукометаши "Металопластике" започели су припреме за наредну сезону, после много времена, на терену Соколског дома. На месту где је Металопластика некада напредовала до југословенске елите, тренер Веселин Вуковић обавио је прозивку и са играчима одрадио први тренинг овог лета. Здравствене околности кроје припреме и Шабац ће бити база до старта нове сезоне.



-Драго ми је што смо поново у Соколани. Очекујем од момака импресије да ли је подлога повољна, да ли је тврда, погодна за трчање, скакање. Чекамо инструкције по питању уласка у дворану, до дозволе радимо напоље, у групама, поштујући све препоруке. Имамо добру школу, добре младе играче и желимо да им пружимо шансу. Истовремено хоћемо да будемо конкурентни и уверен сам да је могуће и једно и друго. Прво такмичење је завршница Купа крајем септембра и циљ је борба за трофеј - рекао је Веселин Вуковић, тренер "плавих".

Тим је делимично измењен у односу на претходну сезону. У екипи нису: Јандрић, Милић, Гојковић, Кљајић, Александар бабић, Матичић, док су се прикључили: Јевтић, Лисица, Срдановић.

-Има промена у тиму, али сам уверен да имамо још јачи тим него претходне сезоне, нису одласци били нешто неочекивано и непланирано за нас. Сви верујемо у ове момке и имамо састав спреман да се бори са свима - рекао је у обраћању играчима директор клуба Славиша Стојиновић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa