Инфо

11. август 2020.11. авг 2020.
Бета

Бета

Вучић о Удруженој опозицији: Свако у Србији има право да формира и купује странке

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас поводом формирања Удружене опозиције Србије, да је Србија слободна земља у којој свако има право да се политички удружује, формира и "купује" странке.

Вучић је новинарима у Београду рекао да је као председник државе срећан због могућности да свако исказује своје политичке планове.

"Слобода окупљања у Србији, ако желите да протестујете је света слобода за разлику од времена, када су они који се данас удружују били на власти и када су убили Ранка Панића јер му нису дали да прошета до зграде РТС", рекао је Вучић после обиласка радова на реконструкцији Савског трга у Београду.

Навео је и да је спреман да буде први или међу првих десет политичара чија ће имовина бити проверена по новом Закону о пореклу имовине.

"Ни моја ни имовина моје породице није се увећала ни за један динар од 2012. година а волео бих да видите имовину неких пре него што су ушли у власт 2003. и после изласка из власти 2013. године, увећану за милијарду евра", рекао је председник Србије.

Најавио је да ће следеће недеље објавити и вест о "фантастичној" инвестицији за Нови Сад и Војводину.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa