Инфо

12. август 2020.12. авг 2020.
Због напада на Маринику Тепић ССП тражи смењивање директора Телекома Србије

Због напада на Маринику Тепић ССП тражи смењивање директора Телекома Србије

Странка слободе и правде (ССП) је данас затражила хитно смењивање извршног директора Телекома Драшка Марковића због, како су навели, примитивног напада на потпредседницу ССП Маринику Тепић.

Тепић је данас покушала да одржи конференцију за новинаре испред седишта Телекома у Београду о наводним злоупотребама у тој компанији, али ју је, по наводима ССП, Марковић вербално напао и отео микрофон сниматељу.

"Захтевамо хитну смену овог режимског хулигана са платом од 400.000 динара који мисли да само зато што је део СНС-а може људима да наређује шта да говоре и где могу да се крећу", навела је ССП.

ССП је од управе Телекома затражила да "каже по чијем наређењу је радио Драшко Марковић или да сви заједно поднесу оставке због тога што штите насилника и крију истину о томе шта раде са нашим новцем".

Телевизија Н1 објавила је снимак како Марковић уклања микрофон постављен испред седишта Телекома у Београду.

Претходно је потпредседница ССП изјавила да је званично питала Телеком Србија о куповини Адриа медиа групе и таблоида Курир, али да одговор није добила.

"Којим тачно правним лицима је плаћено 239 милиона евра наших пара које се у Телекомовим извештајима наводе за продукцију медијског садржаја, ако већ знамо за аферу Коперникус?", питала је Мариника Тепић.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa