Инфо

14. август 2020.14. авг 2020.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за петак, 14. август 2020. године

Дневни листови на насловним странама издања за петак, 14. август пишу о планираном почетку наставе у школама од септембра, о нападу на Маринику Тепић током конференције за новинаре, вакцини против ковида-19 и о другим темама.

БЛИЦ - Под насловом "Јовановић врбује за Ђиласа, а вредја Маринику", о снимку телефонског разговора бившег функционера Народне странке Николе Јовановића у ком тврди да ће прећи у Странку слободе и правде, али и вредјању чланице те странке Маринике Тепић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист наводи да "Само 10 одсто ђака жели да учи од куће". "Пао закон о заштити албанских терориста", пише лист и додаје да се прве оптужнице против злочинаца из ОВК очекују за десет дана.

ДАНАС - Вируолошкиња Ана Банко о вакцини против ковида-19 "Још се не зна да ли ће градјани морати да се вакцинишу сваке године". О нападу директора Телекома на потпредседницу Странке слободе и правде током конференције за новинаре под насловом "Тепић: Дирнула сам у највећу СНС касу", лист додаје да тужилаштво и министарства ћуте на тај напад.

ПОЛИТИКА - Под насловом "Унеско се оградио од Војина Ракића" наводи се да је за тај лист потврдјено да замерке на рачун установа социјалне заштите које су стигле од "Унеско Катедре за биоетику Европе" нису ни у каквој вези са том међународном организацијом.
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa