Инфо

15. август 2020.15. авг 2020.
Насловне стране за суботу, 15. август

Насловне стране за суботу, 15. август

Дневне новине на насловним странама од суботе, 15. августа 2020. године, пишу о корони, предстојећем састанку званичника Београда и Приштине, о угрожавању манастира Високи Дечани.

БЛИЦ - "Дефинитивно: Корона се преноси и ваздухом", о пандемији. Интервју са глумцем Миланом Гутовићем "Друштво је потонуло у преваре и неморал".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Неће бити скривеног договора о Косову", о састанку Београда и Приштине почетком септембра у Вашингтону и изјави председника Србије Александра Вучића. "Багерима поново ударили на Дечане", о радовима на изградњи пута унутар заштићене зоне манастира Високи Дечани.

ДАНАС - "Режим опстаје због ћутања академика, професора, новинара...", сматра председник Странке слободе и правде Драган Дјилас. О финансијској ситуацији домаћег авиопревозника "Ко ће враћати дуг Ер Србије Етихаду?"

ПОЛИТИКА - "Хладни рат у ваздуху", лист наводи да Београд купује кинеске а Тирана набавља америчке дронове. О ставу председника Србије Александра Вучића поводом предстојећег сусрета са представницима Приштине "Тешки разговори у септембру у Вашингтону и Бриселу".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa