Инфо

21. август 2020.21. авг 2020.
фото: jutarnji.hr

фото: jutarnji.hr

Николић: Тежимо највишем

После дозволе Завода за јавно здравље, уз препоруке о здравственој безбедности, шабачки ватерполисти су започели припреме за нову сезону предвођени трофејним тренером Емилом Николићем. Хрватски стручњак,један од најтрофејнијих на овим просторима биће на челу шампиона Србије.

Како је преузео тим који је још власник најважнијег домаћег пехара, жели да га задржи у овом граду и у наредне две године.

-Морамо тежити највишем, јер имамо квалитет за то, уверен сам и јер је то једини исправан пут. Српска лига ће бити изузетно јака, многи клубови су се озбиљно појачали, али је то урадио и "Шабац". Неколико новајлија су добри ватерполисти, адекватне замене за оне који су отишли, а сматрам да могу подићи екипу на још један виши ниво и зато сматрам да су највише амбиције реалне, што желим пренети и на играче. Биће јако тешко, неколико је врло јаких тимова, који желе исто, али верујем да ми можемо успети - истакао је тренер Шапчана Емил Николић.

Осим бројних домаћих трофеја, Николић је 2001. године предовдио дубровачки Југ до титуле шампиона Европе, а потом исто учинио осам година касније са "Приморцем" из Котора, док је "Младост" из Загреба довео до титуле у ЛЕН купу.

Комплетан разговор са новим тренером Шапчана прочитајте у нашем наредном штампаном издању, на киосцима од 27. августа.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa