Инфо

15. септембар 2020.15. сеп 2020.
Бета

Бета

МК Група: Велики одзив медицинских радника за бесплатан одмор

МК Група у власништву Миодрага Костића обезбедила је током лета бесплатан одмор за 450 лекара и другог медицинског особља у својим хотелима у Србији, Словенији и Хрватској, саопштено је данас.

Медицинско особље Клинике за инфективне и тропске болести у Београду, Клиничког центра Војводине, ковид болница у Љубљани, Марибору, Цељу и Голнику могли су да се одморе хотелима "Гранд" на Копаонику, "Кемпински Палаце" у Порторожу и "Кемпински хотел Адриатиц" у Савудрији.

"Част је и привилегија угостити здравствене раднике, који су највише допринели заједници у овом тешком периоду и пружити им релаксирајући одмор", рекао је директор хотела "Гранд" Радош Ђордјевић.

Додао је тај хотел, на најатрактивнијој туристичкој дестинацији у Србији, жели да буде добар пример свим хотелијерима како би на неки начин могли да се одуже здравственим радницима.

"За нас је ово врло значајан поклон, јер смо од марта у цовид болницама радили без дана одмора. На срећу ситуација се мало смирује па смо искористили ваучер како бисмо напунили батерије за све што нас чека у будућности", рекла је клинички микробиолог КЦ Србије Маја Радић Секереш.

МК Група и њене компаније чланице су током пандемије ковид-19 издвојиле готово пола милиона евра у борби против корона вируса.
Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa