Инфо

15. септембар 2020.15. сеп 2020.
Тадић позива

Тадић позива

Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић позвао је све лидере опозиције да се сутра састану и разговарају о новој стратегији опозиционог деловања.

"Ово је први пут да сам упутио овакву иницијативу у ових осам година, јер сам до сада желео да дам прилику свим другим опозиционим лидерима који су излазили са својим предлозима. Надам се да ће се одазвати овом позиву и саслушати мој предлог, онако како сам и ја указао поверење свим њиховим досадашњим предлозима", навео је Тадић у писаној изјави.

Он је рекао да је и сам учествовао у неким пројектима, у чији успех није био уверен, јер му је јединство опозиције било изнад свега.

"Предлагање ове иницијативе свакако не значи да желим да преузимам лидерску улогу у опозицији, а стратегија коју предлажем је управо усмерена на прекид те борбе за место првог на Титанику. У том смислу, сујете не би требало да буду разлог за неодазивање на позив који сам упутио", изјавио је он.

Тадић је додао и да је већ након претходних избора изјавио да једна колона није реалистично решење и да се показало да тај пројекат доноси више користи председнику Србије Александру Вучићу, него опозицији.

"Зато предлажем стратегију за коју сам уверен да је најбољи и најбржи пут за победу над овим режимом, јер је то стратегија у којој би коначно све наше разлике почеле да раде за нас, а не против нас", додао је Тадић.

Састанак је заказан за среду, 16. септембар, у подне у просторијама СДС.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa