Инфо

16. септембар 2020.16. сеп 2020.
Насловне стране

Насловне стране

Дневни листови издања за среду, 16. септембар 2020. на насловним странама пишу о туризму у време короне и повратку српских туриста из иностранства, о утицају њиховог повратка на епидемиолошку слику у Србији и о другим темама.
Наслов
АЛО - Глумица Бранка Веселиновић прославила 102. рођендан "Сваки дан вежбам да бих преживе", каже и објашњава да пише песме, слика, дружи се… и не скида осмех са лица. "Петронијевић: Напад на мене је наручен", почело суђење за физички напад у мају на познатог адвоката Горана Петронијевића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Срби неће да одустану од одмора", репортажа са обале Црне Горе. "Слогом против свих притисака", о обележавању Дана српског јединства

ДАНАС - "Прави наџор повратника из иностранства могућ само у ванредном стању", изјава епидемиолога Предрага Кона. "Милан Вујић: Пребијање би вероватно било гурнуто под тепих", о случају пребијања младог активисте из Новог Сада.

БЛИЦ - Специјално издање поводом 24. годишњице Блица, доноси низ разговора са познатим личностима.

ИНФОРМЕР - "Поштујте мере да не буде карантина", поручио је епидемиолог Бранислав Тиодоровић српским туристима који су у иностранству. Под насловом "Милу и у ДПС окрећу леђа", о збивањима у Црној Гори после избора.

КУРИР - "Атентатор бициклиста активирао експлозив и дигао у ваздух Страхињин џип", о убиству Страхиње Стојановића на Новом Београду, које се повезује са обрачуном криминалних кланова. Под насловом "Корона у школи", о томе да је ученик другог разреда новобеоградске основне школе "20. октобар" заразио другарицу.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Несторовић открио лекова из природе за разне болести" - о пулмологу Браниславу Несторовићу. "Колумбијка зна ко је разнео кавчанина? - о убиству Страхиње Стојановића.

ПОЛИТИКА - "Напредњаци настављају сарадњу са СПС-ом", лист пише о формирању нове владе. "У новобеоградској школи два ученика заражена корона вирусом" - о случајевима инфекције међу ђацима у Београду.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa