Инфо

16. септембар 2020.16. сеп 2020.
Слога: Председник синдиката добио отказ јер је члан СНС у Шапцу

Слога: Председник синдиката добио отказ јер је члан СНС у Шапцу

Удружени синдикати Србије „Слога“ данас је најоштрије осудио „незаконит отказ председнику синдиката ‘Слога’ у ЈКП Водовод Шабац, водоинсталатеру Ивану Васићу, јер је он политички мотивисан од стране директорке тог предузећа Даниеле Ловрин Гавриловић, са листе ‘Небојша Зеленовић – Шабац је наш'“.

„Иван Васић је добио отказ због наводне повреде радне обавезе око употребе идентификационог привеска за који је пријавио нестанак, међутим, он је већ дуже време на мети директорке само зато што је члан Српске напредне странке (СНС)“, наведено је у саопштењу.

Синдикат је поручио, како је навео, „острашћеној директорки да повуче незаконит отказ и да овај синдикат бранити сваког председника синдиката из СНС који свој посао у синдикату обавља професионално“.

Како пише у саопштењу, у овом синдикату „има чланова и симпатизера свих странака и поручујемо да никада нећемо ћутати на било коју врсту мобинга, злостављања или прогона нашег чланства“.

„‘Слога’ јесте део Удружене опозиције Србије са циљем ‘смене режима’ и да се у Србији побољшају услови рада и плате, али нисмо за политику осветољубивости и система ‘Сјаши Курта да узјаше Мурта'“, наведено је у саопштењу.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa