Инфо

16. септембар 2020.16. сеп 2020.
Утврђена повреда радне обавезе
Одговор директорке ЈКП "Водовод" Данеле Ловрин Гавриловић Удруженим синдикатима Србије "Слога"

Утврђена повреда радне обавезе

Нетачни су наводи изнети у вашем саопштењу , да је Иван Васић звани Текир добио отказ само зато што је члан Српске напредне странке.

У поступку утврђивања одговорности Ивана Васића - Текира, за учињену повреду радне обавезе, изведени су бројни докази и несумњиво је утврђено да је Иван Васић - Текир учинио повреду радне обавезе која му се ставља на терет .

Законитост отказа уговора о раду утврђује се у судском поступку, а не у медијима. С тога сматрам да је ваша оцена отказа уговора о раду Ивана Васића – Текира, као незаконитог, неозбиљна и непрофесионална.

Некажњавање учињене повреде радне обавезе и толерисање непримереног понашања овог радника, по мом мишљењу, представљало би повреду права других радника који се понашају у складу са својим обавезама. Сматрам да сам као директор обавезна да реагујем и да санкционишем непримерено понашање свих запослених, па и оних који су чланови Српске напредне странке, без обзира на то што због диктатуре у којој живимо трпим бројне непријатности.

С обзиром да сте у вашем саопштењу, у добро познатом маниру Српске напредне странке, изнели низ неистина, лично сматрам да вам није место у Удруженој опозиције Србије.
Даниела Ловрин Гавриловић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa