Инфо

16. септембар 2020.16. сеп 2020.
"Страх човеку каља образ често"
Саопштење за јавност- Златко Ранковић, секретар Скупштине града Шапца

"Страх човеку каља образ често"

"Страх човеку каља образ често" рекао је, још средином 19. века, најмудрији међу нама, владика Петар ИИ Петровић Његош.

Као неко ко је од малена васпитаван да се не руководи овом врстом емоције и да му образ по сваку цену остане чист, жао ми је што сам био принуђен да сазнам да међу мојим дојучерашњим сарадницима из Покрета Западна Србија постоје и они који ми потврдише да се "не треба бојати од ђавољег кота, нека га је на ка' на гори листа, но се ваља бојати од зла домаћега".

Сигуран сам да би ми у свакој прилици било јако тешко да саопштим да напуштам мој Покрет али то и не изговарам - Покрет је то сâм учинио пре мене.

Дана 14.09.2020. године, Покрет Западна Србија је озваничавањем сарадње са дојучерашњим политичким противницима напустио и сâм себе.

Користим прилику да се извиним свима који су своје поверење и свој глас на локалним изборима у Шапцу дали Изборној листи "Јелена Милошевић-Нови тим за Шабац", свима којима су мој лик и дело били гаранција да се овакве ствари неће десити, никад, ни под којим условима.

У даљем периоду, сво своје знање и искуство трудићу се да усмерим тамо где ћу бити у прилици да останем онакав какав сам био током целог свог живота-доследан, упоран и веран.

Ја знам да је "свак' рођен да по једном умре. Част и брука живе довијека."


С поштовањем,

Златко Ранковић, дипл правник
Секретар Скупштине града Шапца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa