Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
Насловне стране

Насловне стране

Београдски дневни листови на насловним странама данашњих издања пишу о ширењу заразе корона вирусом у школама у Србији, састанку лидера опозиције, о суђењу пијанисти из Ниша и о другим темама.

АЛО - "Нови удар короне већ почетком октобра?!", лист пише о опасности поновног ширења епидемије корона вируса у Србији због повратка туриста са летовања и поласка деце у школу.

БЛИЦ - О плану расподеле СЗО "Како ће изгледати вакцинација против короне". "Пијаниста из Ниша на суду због свирања клавира", преноси лист.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Непотребан тест на корону сваком болесном ђаку", упозоварају лекари. О неспоразуму са "мастер" платним картицама "Клијенти хтели мораторијум, а на рачуну - шок".

ДАНАС - Председница Европског покрета Срба са Косова Рада Трајковић за тај лист "Марко Ђурић ће у Вашингтону лобирати за свог шефа". Под насловом "Директори школа ћуте јер не желе да буду криви", о ширењу заразе корона вирусом у школама у Србији. "Код Тадића договорено - ненападање", о састанку лидера опозиције.

ИНФОРМЕР - "Срби 400 милиона евра потрошили на ТВ и компјутере", лист пише о повећаној куповини ових уређаја током лета, и повезује то са отказивањем одласка на летовање у време епидемије корона вируса.

КУРИР - Интервју са епидемиологом и чланом Владиног кризног штаба за сузбијање епидемије корона вируса Браниславом Тиодоровићем "Треба да будемо срећни ако добијемо милион вакцина".

ПОЛИТИКА - "Додик у Загребу, бука и бес у Сарајеву", пише лист. О новој власти у Црној Гори "Кривокапић најављује укидање Закона о слободи вероисповести". Лист пише "Зашто је Трамп укључио Израел у дијалог Београда и Приштине".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист позива надлежне "Уведите карантин за туристе" и наводи да се за 48 сати четири пута повећао број заражених корона вирусом.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa