Инфо

18. септембар 2020.18. сеп 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за 18. септембар

Београдски дневници на насловним странама за петак 18. септембар највише пишу о новим епидемиолошким мерама, афери пребијања у Новом Саду, Заједници српских општина и економским темама.

БЛИЦ - Како ће функционисати нове епидемиолошке мере "Ко нема симптоме не мора на преглед кад пређе границу". Добре вести за Србију из Брисела "ЕУ тражи да Приштина хитно формира Заједницу српских општина". Нови детаљи о кретању насилника из Новог Сада "Контић је слобоно прелазио границе после батинања".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Још један пакет докумената из Хашког суда за злочине на Косову и Метохији предат у седиште бивших бораца ОВК, "Имена сведока у рукама терориста". Марко Ђурић о наставку техничког дијалога "Не дамо да избаце ЗСО са дневног реда". Од 18 сати важе нова правила "Мора тест на корону, али онлајн".

ДАНАС - Смењени начелници на ВМА који су потписали петицију Уједињени против ковида у тексту "Министри сада не штите своје хероје". Професор права Петар Теофиловић "Србија у Белој кући окренула против себе педесет држава". Реакције на вест да је један од најбољих српских пијаниста завршио на суду због свирања клавира "Бетовен и Бах су у Србији бучнији од турбо фолка".

ПОЛИТИКА - О цени бакра која непрекидно расте "Може ли застој у Бору да угрози српски БДП". Афера уместо брзог хапшења "Тужилаштво и МУП опречно о пребијању у Новом Саду".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa