Инфо

18. септембар 2020.18. сеп 2020.
Завршен међуопштински пројекат "Ефикасно управљање јавном имовином-искорак ка бржем развоју наших локалних самоуправа"

Завршен међуопштински пројекат "Ефикасно управљање јавном имовином-искорак ка бржем развоју наших локалних самоуправа"

У Богатићу је данас одржана завршна конференција на пројекту "Ефикасно управљање јавном имовином-искорак ка бржем развоју наших локалних самоуправа", који је реализован у оквиру Програма Exchange 5, који финансира Европска Унија из алокације за ИПА 2014, а спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина(СКГО), као имплементационим партнером.

На конференцији су представљени резултати пројекта који је трајао 21 месец и током којег су општине Богатић, Владимирци и Мали Зворник уједињене у жељи да унапреде систем управљања општинском имовином и свој локални економски развој. О томе су говорили: Милан Дамњановић, председник општине Богатић, Ђорђе Станичић, генерални секретар СКГО и представници општина Владимирци и Мали Зворник. Резултате пројекта представила је главна менаџерка Данијела Јовић.
Учесници на завршној конференцији у Богатићу су се сложили, како рече председник, локалне самоуправе домаћина, општине Богатић, да спровођење једног оваквог пројекта за општине Богатић, Владимирце и Мали Зворник представља одличну референцу и подстицај да надаље раде на привлачењу средстава из ИПА фондова, како би на тај начин обезбедиле сведства за унапређење стања и у другим областима локалног економског развоја.
Опширније у штампаном издању "Гласа Подриња".
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa