Инфо

22. септембар 2020.22. сеп 2020.
Насловне стране

Насловне стране

Дневне новине на насловним странама данашњих издања пишу о предстојећем сусрету председника Србије Александра Вучића са специјалним изаслаником председника САД за дијалог Београда и Приштине Ричардом Гренелом и извршним директором америчке Међународне развојне финансијске корпорације (ДФЦ) Адамом Белером, али и о вакцинама против грипа, насиљу и другим темама.

АЛО - Лист пише о очекивањима у саставу нове Владе Србије "Вулин одлази из војске али остаје у Влади".

БЛИЦ - "Трамп шаље Гренела да спроведе договор из Беле кућа", о сусрету државног врха са делегацијом из Вашингтона. Тема броја: "Како зауставити експлозију насиља у Србији".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "'Торлак' прави 200.000 вакцина против грипа", текст о раду Инситута за вирусологију. Под насловом "Американци доносе четири милијарде долара", о сусрету државног врха са делегацијом из Вашингтона.

ДАНАС - "Американци у Србији праве зид против Кине", о сусрету државног врха са делегацијом из Вашингтона. Потпредседник Странке слободе и правде Борко Стефановић "Незадовољан сам висином казне", о пресуди суда у Крушевцу нападачима који су му нанели повреде крајем 2018. године, уочи трибине Савеза за Србију.

ИНФОРМЕР - О најављеној набавци вакцина против корона вируса из више земаља "Бираћемо ко ће коју вакцину против короне".

КУРИР - Лист преноси своје истраживање о вакцини против корона вируса "Све што треба да знате о вакцинама против короне". О посети америчке делегације у којој је и Међународна развојна финансијска корпорација (ДФЦ) "Американци спремили 3,7 милијарди евра за изградњу пруга и ауто-путева".

ПОЛИТИКА - "Пет банака опрало 2.000 милијарди долара", о трансакцијама на светском нивоу. "РЕМ: емитовање ријалитија само у ноћном термину", о одлуци Регулаторног тела за електронске медије.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Смењен начелник полиције у Новом Саду", о последицама афере бруталног пребијања младића у том граду.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa