Инфо

23. септембар 2020.23. сеп 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за среду 23. септембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за среду, 23. септембар, пишу о посети специјалног изасланика председника САД Ричарда Гренела Србији и отварању канцеларије Финансијске корпорације САД за међународни развој (ДФЦ) у Београду, о формирању нове владе Црне Горе.

БЛИЦ - "Трамп шаље инвестиције вредне више милијарди", о посети делегације САД. "Ђоковић или Надал: Коме ће више лежати париска јесен", анализа пред старт Ролан Гароса.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Држите нас за реч, САД ће испунити сва обећања", закључци посете Србији делегације у којој је био и специјални изасланик председника САД Ричард Гренел. "Већ 10 дана 45 запослених не иде кући", о карантину у Установи за децу и младе "Сремчица".

ДАНАС - "ЕПС загађује чак шест пута више од дозвољеног", о новим подацима који показују тек благо смањење емисије штетних материја из термоелектрана у Србији. "Ријалити прелази у ноћну смену", о одлуци Регулаторног тела за електронске медије.

ПОЛИТИКА - "Гренел: Испунићемо обећања дата српском народу; Вучић: Одшкринули смо врата старог пријатељства", о посети делегације САД. "Да ли ће бити места за Србе у новој влади Црне Горе", о пита се лист.
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa