Инфо

24. септембар 2020.24. сеп 2020.

Конкурс за такмичење финтек стартапова отворен до 31. октобра

Рајфајзен банка и Стартит позвали су све заинтересоване стартап фирме да се пријаве на такмичење " Elevator Lab challeng 2020 " и представе своје иновације и најновија решања из области финансијских технологија пред стручњацима из индустрије и стартап екосистема.


Пријављивање је могуће до 31. октобра, наведено је данашњем у саопштењу.

Подсећа се да је " Elevator Lab challeng " регионално финтех стартап такмичење које је организовано кроз локална такмичења у Србији, Босни и Херцеговини и Хрватској, а отворено је и за стартапе из Црне Горе и Словеније.

Ове године ће локална финала по први пут бити одржана у потпуности онлајн и то 20. новембра за Босну и Херцеговину, 23. новембра за Србију и 26. новембра за Хрватску.

Најбољи стартапи са сваког такмичења добијају награду од 5.000 евре, као и могућност за презентацију те идеје пред одбором директора Рајфајзен банке у својој земљи.

Регионални " Elevator Lab challeng " биће окончан Гала догадјајем на коме ће победници такмичења из све три земље добити прилику да свој бизнис представе пред стручним жиријем и публиком и изборе се за награду од додатних 5.000 евра, наведено је у саопштењу.

Регионални победник имаће прилику да се представи на медјународном " Elevator Lab Challeng " у марту или априлу 2021. године.

Прецизирано је да пријављивањем за учешће, стартап компаније пролазе кроз процес селекције стручног жирија, који чине менаџери Рајфајзен банке и успешни регионални предузетници и инвеститори.

Детаљне информације о такмичењу, учешћу и наградама могу се пронаћи на линку: хттпс://елеватор-лаб.цом/цхалленгес/регионал-1/

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa