Инфо

26. септембар 2020.26. сеп 2020.
Насловне стране за суботу, 26. септембар

Насловне стране за суботу, 26. септембар

Београдска штампа у издањима за суботу, 26. септембар, највише пише о паду војног авиона код Малог Зворника, првим оптужницама и хапшењима по захтеву Суда за ратне злочине у Хагу, о епидемији корона вируса и о другим темама.

БЛИЦ - О рушењу војног авиона код Малог Зворника "Мајка погинулог пилота: Рекао је да ће летети близу куће". Лист пише о досадашњем току епидемије корона вируса "Седам месеци борбе са короном".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист преноси изјаве очевидаца након рушења војног авиона недалеко од Малог Зворника "Чекала сам Звонка да му махнем са терасе". "Харадинај и Гуцати воде до достављача", о првим оптужницама и хапшењима специјализованиог већа за злочине ОВК.

ДАНАС - "Паралелни успон Ане Брнабић и компаније њеног рођеног брата", лист пише о оптужбама на рачун премијерке и пословања фирме "Асеко". О рушењу војног авиона у близини Малог Зворника "Пилоти Војске Србије погинули у авиону старом 34 године".

ПОЛИТИКА - "Брисел нуди ЗСО као део свеобухватног споразума", о очекивањима у вези преговора Београда и Приштине. Као разговор недеље лист најављује интервју "Јахел Вилан, нови амбасадор Израела у Србији".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa