Инфо

27. септембар 2020.27. сеп 2020.
Насловне стране за недељу, 27. септембар 2020. године

Насловне стране за недељу, 27. септембар 2020. године

Београдски дневни листови на насловним странама за недељу, 27. септембар, пишу о несрећи у којој су погинула двојица пилота Војске Србије, о 76. годишњици спасавања савезничких пилота у операцији Халијард код Прањана, о редитељу Горану Паскаљевићу, и другим темама.

АЛО - Министар просвете Миладин Шарчевић каже "Права школа тек кад додје вакцина". Лист пише о дешавањима у Демократској странци под насловом "Ђилас и Лутовац послали Лечићу батинаше". О погибији пилота Војске Србије "Дејан погинуо мењајући колегу".

БЛИЦ - На насловној страни најављује текст о преминулом редитељу Горану Паскаљевићу "Говорио је: драго ми је што људи виде хуманост у мојим филмовима". У теми броја лист истражује "Која су имена заборављена, а која данас дајемо деци".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О 76. годишњици операције Халијард "Оснажено пријатељство са старим савезницима". "Кобан ниски лет изнад села", о погибији двојице пилота Војске Србије у паду авиона код Малог Зворника. Лист пише и о односима Ватикана и православаца "Пут у Београд и Москву за папу важнији од Степинца.

КУРИР - За лист говори министар финансија Синиша Мали "Трамп је схватио како да помогне региону". "Без Горана Паскаљевића смо као без прста на руци", пише лист поводом смрти редитеља. "Тата није требало да ради у петак, погинуо је на слободан дан", о несрећи у којој су погинули пилоти Војске Србије.

ПОЛИТИКА - За лист говори амбасадор Израела у Србији Данијел Вилан "Призанли смо Косово али још не технички". О 76. годишњици операције Халијард која је у суботу обележена у Прањанима код Горњег Милановца "Доста је било подела".

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa