Инфо

28. септембар 2020.28. сеп 2020.
Насловне стране дневних новина

Насловне стране дневних новина

Београдска дневна штампа у издањима за понедељак, 28. септембар 2020. године највише пише о оружаном сукобу на Кавказу, почетку саслушања у процесима против бивших вођа ослободилачке војске Косова, политичким последицама недавно одржаних избора у Црној Гори, међусобним оптужбама две фракције Демократске странке, другим економским и друштвеним темама.

БЛИЦ - "Хаг брине за животе сведока злочина ОВК", наводи да се оптужнице против челника ОВК крију до почетка судјења. "Црна кутија открива узрок пада МиГ-21", поводом несреће у којој су погинула два војна пилота. "Звезда не иде у Јереван", о отказивању гостовања фудбалског клуба због сукоба на Кавказу.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Опет пала крв на Кавказу", о кризи у Нагорно-Карабаху. "Похвале уместо поглавља", уочи објављивања Извештаја Европске комисије о напретку Србије, заказаној за 6. октобар.

ДАНАС - Интервју са председником УРА Дританом Абазовићем у "Логично је да кадрирамо у службама безбедности". "Политички притисци појачани у ванредном стању", тврди Гордана Видојковић из Друштва судија Србије. Разговор са пријатељима и сарадницима недавно преминулог редитеља Горана Паскаљевића у "Човек који је изнад свега волео филм".

ПОЛИТИКА - "Поход опозиције на Скупштину Београда", наводи да се представници политичких опција које су бојкотовале прошле изборе озбиљно припрема за изборе у главном граду наредне године. Интервју са амбасадором Аустрије у Србији у "Не желимо да сузбијемо утицај Русије и Кине". "Рат опет букнуо у Нагорно-Карабаху", поводом рата Азербејџана и Јерменије.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa