Инфо

29. септембар 2020.29. сеп 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за 29. септембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за уторак, 29. септембар 2020. године пишу о рату у Нагорно-Карабаху, вакцинацији против грипа, суђењу припадницима ОВК у Хагу, сукобима унутар Демократске странке и о другим темама.

БЛИЦ - О упозорењу епидемиолога Бранислава Тиодоровића "Пораст броја оболелих могућ од новембра". О сукобима унутар Демократске странке "Министарство одлучује да ли ДС води Лечић или Лутовац".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Вакцинација против грипа од 1. октобра", о заштити против грипа и 344.000 цепива која су стигла у Србију. О страним угоститељима за које лист наводи да су преварили туристе "Узели новац туристима, а сада се крију". О суђењу обавештајцу ОВК у Хагу "Мустафа убијао и мучио у затвору".

ДАНАС - О анализи В-Дем института "Србија оцењена као 'изборна аутократија' ". О рату Јерменије и Азербејџана "Српско оружје на Кавказу". "Владика напао Божу Прелевића", о саопштењу Српске православне цркве о адвокату.

ПОЛИТИКА - Лист пише о хапшењу двојице оптужених пред Судом за злочине ОВК у Хагу "Да ли је Еулекс заратио с ветеранима ОВК". "Заоштрава се рат у Нагорно-Карабаху", о сукобима јерменских и азербејџанских снага око територије о којој преговарају од 1994. Интервју са глумцем и редитељем Вигом Мортенсеном "Неизвесност је закон живота".
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa