Инфо

29. септембар 2020.29. сеп 2020.
Завршено пријављивање позоришта за "Мартинове дане"

Завршено пријављивање позоришта за "Мартинове дане"

Према речима Бранислава Ковића, глумца аматера и руководиоца Аматерског позоришта "Јанко Веселиновић" у Богатићу, завршено је пријављивање позоришта за учешће на традиционалној смотри "Дани Миливоја Мартиновића" у Богатићу, која ће овог,17 пута бити одржана по први пут у online formatu од четвртог до 10 октобра ове године. "Јасно је из којих разлога", додаје Ковић, мислећи, наравно на строго поштовање мера поводом деловања ковида 19.

На расписани конкурс за слање видео снимака представа, од 20 августа до петог септембра 2020. године, јавило се двадесетак позоришта из целе Србије и света ( Позориште из Канаде). Специјални жири је одабрао шест представа и оне ће учествовати у такмичењу.
Планирано је проглашење најбоље представе по оцени стручног жирија, најбоље женске и мушке улоге. Предвиђено је проглашење најбољег младог глумца и представе по оцени публике.
На крају овог традиционалног фестивала представнику позоришта "Бата Булић" из Петровца на Млави биће уручена награда са именом "Зоран Ђонлић", која се додељује трећу годину за редом за унапређење позоришног аматеризма. Неће изостати ни плакете домаћег позоришта поводом 70 година рада.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa