Инфо

1. октобар 2020.1. окт 2020.
У току радови на изградњи нове фонтане у Великом парку

У току радови на изградњи нове фонтане у Великом парку

У Великом парку у току су радови на изградњи фонтане и платоа чиме ће овај део добити нов изглед. Вредност инвестиције је око 17 милиона динара, а предвиђено је да финалне активности буду окончане у наредних месеца дана, како је најавио в.д. директор ЈП „Инфраструктура“ Владимир Радосављевић.

-Завршен је грађевнински део, а сада следи уклањање старе подлоге како би био постављен бехатон, а потом и хидромашинска опрема. По завршетку тог дела биће постављена пергола која ће употпунити изглед -навео је Радосављевић.



- Град који се најбрже развија у Србији заслужује да има један овакав парк и ниво уређења. Након радова насеља Бенска бара, реконструкције Великог парка, изласка на реку са фантастичним пројектом Сава парк, теку радови и у овом делу града, а Шабац све то заслужује. Град има довољно новца у буџету да финансира извођаче радова на време, исплати све зараде запосленима и да све неометано функционише. Све ово је могуће кад се градом добро управља и то је оно што смо радили свих ових година. Сигуран сам да Велики парк са новим изгледом, и простором како за децу, тако и одрасле ће постати ново место окупљања не само оних који живе у близини, него и свих суграђана. Уверен сам да Шабац треба овако да изгледа у будућности, а за то ћу се увек залагати – рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa