Инфо

3. октобар 2020.3. окт 2020.
Зеленовић најављује нове кривичне пријаве

Зеленовић најављује нове кривичне пријаве

Носилац листе "Шабац је наш" и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић изјавио је вечерас да су избори поновљени на пет бирачких места протекли као и претходни. Навео је да су забележене бројне нерегуларности и притисци на бираче.

-Чланови бирачких одобра који су учествовали на овим изборима су евидентирали велики број нерегуларности. Највећи број се десио у сеоским срединама, првенствено у Дреновцу. Записник из Дреновца пун је различитих примедби, од тога да су људи гласали уместо других, до обележавања гласачких листића, јавног гласања и бацања листића, вређања чланова бирачких одбора. Као и до сада, читав овај процес се одвија у потпуно нерегуларним условима. Да постоји и мало правде, и једна институција да о томе одлучи, ови избори би били поновљени од почетка, на свих 100 бирачких места, рекао је Зеленовић.

Најавио је да ће се у току вечери консултовати са правним тимом и да ће поднети нове кривичне пријаве. Зеленовић је још једном подсетио да ниједна институција није још реаговала на кривичне пријаве које су раније поднете.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa