Инфо

5. октобар 2020.5. окт 2020.
фото: ТВ Шабац

фото: ТВ Шабац

Саопштење покрета Западна Србија

Кроз форму званичног саопштења, покрет "Западна Србија" обратио се јавности поводом поновљених избора на пет бирачких места спроведених у суботу. Саопштење преносимо у целости.

Покрет "Западна Србија" изражава најдубљу захвалност свим својим суграђанима на подршци која је, на овим поновљеним локалним изборима, процентуално већа него у претходном кругу.

Упркос референдумској атмосфери и многобројним апелима дојучерашних коалиционих партнера да бирачи који подржавају политику Западне Србије своје гласове преусмере ка њиховој листи, потврдили смо, још једном, исправност политике коју водимо.

Поносни смо на чињеницу да смо све време водили позитивну кампању и упркос разним изазовима остали доследни својој политици и програму.

Програм покрета Западна Србија креиран је у сарадњи са нашим суграђанима и оријентисан искључиво на развој нашег града. У наредном периоду бићемо у прилици да спроведемо програмска решења у циљу унапређења живота свих грађана Шапца.

Град Шабац више не сме бити заробљен у опструисаним изборним процесима. Ови поновљени избори показали су нам још јасније да грађани недвосмислено желе промене, а на нама је да изборну вољу својих суграђана што пре испоштујемо.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa