Инфо

5. октобар 2020.5. окт 2020.
Комбинарт и Вијуга позивају уметнике да се пријаве на конкурс за онлајн платформу Нови Балкан

Комбинарт и Вијуга позивају уметнике да се пријаве на конкурс за онлајн платформу Нови Балкан

Kомбинарт и Вијуга позивају уметнике да се пријаве на конкурс на новој онлине платформи Нови Балкан и промовишу своју уметност. На линку New Balkan доступне су додатне информације за све заинтересоване ствараоце https://newbalkan.vijuga.com/

Као што уметност спаја људе тако и Комбинарт и Вијуга спајају своје идеје и своју визију Балкана у једну посебну причу. New Balkan - нова прилика за све уметника који живе и стварају на овом подручју. Подручје одличних људи, традиције, али и узбудљиве прошлости. Овде су људи који са пуно љубави и страсти стварају неки свој свиет пун маште љубави. Балкан који спаја Блиски исток и Европу. Није то само један географски простор у којем су сасвим обични уметници они са својим радом спајају циели свијет. Ово је прилика за нови, још бољи и лепши Балкан. Балкан који повезује све народе - наводе организатори.

Ко може учествовати?
Сви уметници који своје радове објаве на свој Вијуга профил. Технике које долазе у обзир су: фотографије, цртање,сликање, кипарство и дигитал арт. Тема је слободна. Сваки уметника може пријавити до 6 рада на изложбу а на за саму изложбу ће бити изабрана само 3 рада. Пријаве су отворене до 12. октобра.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa