Инфо

8. октобар 2020.8. окт 2020.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Лажна комисија доноси непостојеће одлуке

Јутрос објављена одлука дела Градске изборне комисије о отме да се избори у Шапцу нигде више неће понављати главна је тема у граду. Носилац листе Шабац је наш и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић данас је са коалиционим партнерима одржао конференцију за медије на којој је истакао да је јутрос дошло до новог кршења Закона. Оценио је да се ради о најтежим кривичним делима која су усмерена на подривање уставног поретка.

-Свако ко на било који начин утиче на изборну вољу грађана подрива уставни поредак. То из дана у дан раде мафија и Српска напредна странка у Шапцу. Таман кад помислите да не може да буде горе и страшније од онога што се десило прексиноћ, јутрос имамо изнанађење. Јутрос смо од СНС добили информацију да има нова изборна комисија. Они су измислили нову институцију, а онда су почели да одлучују. Лажна комисија доноси непостојеће одлуке. То је оно против чега се ми боримо, рекао је Небојша Зеленовић.

Градоначелник је навео да ће и о овом случају одлучивати суд. Најавио је још кривичних пријава.

Истакао је да још увек нису добили никакву одлуку новоформираног ГИК-а.

-Као и претходних пута о свему ће се изјаснити суд. Уставни, управни, кривични, неки суд ће пресудити да ли овако може да се живи у Србији. Преузели су институцију и преселили је на адресу СНС. Нас странка обавештава о томе шта ради институција, рекао је Зеленовић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa