Инфо

15. октобар 2020.15. окт 2020.
Изборни процес се приводи крају
Саопштење Градског одбора СНС Шабац

Изборни процес се приводи крају

Градски одбор Српске напредне странке Шабац поздравља одлуку Управног суда којом се изборни процес у Шапцу приводи крају, јер неће бити поновљено гласање на бирачком месту Шипурске ливаде.

Ова одлука је још један прилог враћању изборног процеса у законске оквире из којих је упорно покушавао да га измести Небојша Зеленовић, па у том смислу очекујемо исту одлуку суда и када је реч о захтеву за понављање избора на још два бирачка места.

Не марећи за изборну вољу грађана, Зеленовић и његови сарадници измишљали су приговоре, лагали о неправилностима, док су истовремено организовали гласање у најгорим изборним условима, незабележеним у историји српског вишестраначког система.

Српска напредна странка је и у таквим, крајње неравноправним условима добила поверење грађана и извојевала чисту и убедљиву победу.

Очекујемо да се по завршетку изборног процеса, приступи конституисању скупштине и формирању локалних органа власти, како бисмо што пре почели да испуњавамо изборна обећања, а Шабац поведемо у боље сутра.
Градски одбор СНС Шабац

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa