Инфо

23. октобар 2020.23. окт 2020.
Бета

Бета

Нови продајни ТВ канал шанса за мала предузећа

Највећа интегрисана онлине и ТВ платформа у региону " Sxoppster.com " наставља да шири пословање нудећи могућност малим предузећима у Србији да без нових улагања електронски продају своје производе, саопштила је данас Јунајтед (Унитед) група у чијем је власништву тај продајни ТВ канал.

После отварања онлајн продавнице и првог специјализованог продајног ТВ канала, "Схоппстер" је позвао мала предузећа да продају своје производе на " Sxoppster.com " и Sxoppster ТВ каналу, са жељом да подстакне развој локалне економије и домаћих фирми.

Сва правна лица произвођачи и трговци из свих области производње изузев прехрамбене, имаће могућност пласирања своје понуде кроз онлине продајни портал, али и "Sxoppster" продајни ТВ канал који се емитује у оквиру свих СББ телевизијских платформи (дигитална кабловска мрежа, Тотал ТВ и ЕОН) као и НетТВ Плус платформе у дијаспори.
Мала предузећа ће добити шансу да ојачају свој бренд и нађу се међу 22 категорије у постојећој понуди од преко 40.000 производа.

Уз нове могућности продаје имаће подршку "Sxoppster" тима за маркетинг и онлајн трговину који ће им помоћи да што квалитетније уђу на е-тржиште, пласирају своју понуду, осигурају раст, стигну до што више купаца и буду спремни и за ТВ презентацију, наводи се у саопштењу.

Све информације о отварању своје радње 24/7 на " Sxoppster.com " предузећа могу наћи на линку: https://www.sxopster.com/sr-rc/tvoja-radnja-24/7.
Извор: Бета

Најновији број

26. новембар 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa