Инфо

23. октобар 2020.23. окт 2020.
Друга редовна седница Привредног друштва "Еко-Тамнава"д.о.о. Уб

Друга редовна седница Привредног друштва "Еко-Тамнава"д.о.о. Уб

Трећи сазив Скупштине,мандатни период 2020-2024. године
Настављајући активности на реализацији Пројекта Регионалне комуналне депоније "Еко-Тамнава", у петак 23.октобра одржана је Друга /редовна /седница Скупштине Привредног друштва "Еко -Тамнава"д.о.о. Уб. Седница је одржана у Лајковцу,у великој сали Скупштине општине Лајковац. Председавао је директор Регионалног центра за управљање отпадом "Еко-Тамнава"д.о.о. Уб Зоран Петровић. Присуствовали су начелници Мачванског управног округа Владан Красавац и Колубарског управног округа Горан Миливојевић и представници локалних самоуправа са подручја ова два Управна округа.



Након усвајања записника са Прве /редовне/седнице Скупштине Привредног друштва, која је одржана 27. маја 2020.године, приступило се верификацији мандата чланова Скупштине. Усвојен је Програм пословања за 2021. годину и План јавних набавки за 2021.годину.



Присутни су усвојили информацију о подношењу Захтева Влади Републике Србије за финансирање пројектних активности на изградњи објеката и постројења, опремању и функционалном оспособљавању Регионалног центра за управљање отпадом са депонијом чврстог комуналног/неопасног/отпада у Каленићу, општина Уб.

Усвојена је информација о формирању Радне групе градова и општина за праћење активности на реализацији пројекта и информација о стању измирења финансијских обавеза градова и општина учесника у финансирању трошкова пројектних активности за период 2019/2020. година.



Једногласно је усвојена Одлука о Предлогу споразума о заједничком управљању комуналним отпадом / Осечина,Лозница,Мали Зворник,Крупањ и Љубовија/.

Учешће на седници узели су и Горан Зарић, председник општине Владимирци и Славица Ранковић, заменик председника општине Коцељева. Поменуте локалне самоуправе су од самог почетка учествовале у Пројекту Региналне депоније.

Наредна седница планирана је за новембар месец 2020.године.

Кабинет начелника
Владана Красавца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa