Инфо

21. новембар 2020.21. нов 2020.
Четворо на респиратору

Четворо на респиратору

Градоначелник Шапца Александар Пајић изјавио је данас, после састанка Штаба за ванредне ситуације, да је епидемиолошка ситуација у Шапцу и даље веома нестабилна. Још 36 Шапчана је позитививно на коронавирус, а у Општој болници су хоспитализована 102 пацијента због ковида.




-Девет пацијената је у респираторној јединици, а четворо од њих је са тешком клиничком сликом интубирано и прикључено на респираторе. Тренутно је у Шапцу 555 активно оболелих од ковида и 572 је у изолацији због контаката. Ситуација је заиста тешка, али генерално гледано у односу на остатак Србије и на окружење, Шабац се добро бори са заразом. Решили смо питање рада угоститељских и трговинских објеката, као и хигијене улица и стамбених зграда. Одговорност наших суграђана је сада на испиту и само да се појачају и они сегменти где нисмо били потпуно одговорни и верујем да ћемо се изборити са овом пошасти, рекао је Александар Пајић.


Пајић је свима који данас славе Аранђеловдан честитао славу и замолио да сви буду одговорни према својим породицама, пријатељима и родбини и да ове године славу прославе у кругу породице и минималним бројем гостију.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa