Инфо

22. новембар 2020.22. нов 2020.
Pixabay

Pixabay

Српсколигашка и зонашка јесен завршена

Српсколигаши и зонаши су јуче и данас окончали су јесење полусезоне, целокупно одигране уз забрану присуства публике. Нови календарску годину са првог места започеће "Слога" из Пожеге у Српској лиги "Запад", односно "Рађевац" у Колубарско-мачванској зони.

Овдашњи клубови су, у глобалу, имали успешне полусезоне у складу са очекивањима.

Мачва из Богатића је имала циљ да обезбеди опстанак, а на пола пута је на изванредној шестој позицији са 27 бодова, а у последњем колу Богатицни су победили 2:1 Јединство, прекинувши Убљанима низ од пет узастопних победа.

"Слога" из Богосавца је апсолутно најбољи тим у Колубарско-мачванској зони, освојио је највише бодова, има највише постигнутих и најмање примљених голова, међутим нису тренутно први због одузимања девет бодова. Уколико уваже жалбу поднету ФСС, "Слога" ће бити јесењи првак, а тренутно има шест бодова мање од водећег клуба из Крупња. У дербију су играчи из оближње Месне заједнице савладали "Раднички " Ваљево 1:0.

"Младост" из Прњавора није славно завршио полусезону, поражен је на свом терену 1:0 од Рађевца, међутим Прњаворци су највеће изненађење јесени и са 28 бодова су заузели пету позицију.

"Јединство" Владимирци су недељу дана пре почетка сезоне обезбедили зонашку позицију и како је амбиција опстанак, шесто место је више него добар пласман уз 23 освојена бода. У псоледњем колу су савладали "Дрину" из Љубовије 1:0.

Наставак је у марту 2021. године.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa