Инфо

26. новембар 2020.26. нов 2020.
ТОС: Србија у врху Форбсове листе земаља које треба посетити након пандемије

ТОС: Србија у врху Форбсове листе земаља које треба посетити након пандемије

Туристичка организација Србије (ТОС) објавила је данас да се Србија налази у врху Форбсове листе препоручених земаља које треба посетити након пандемије корона вируса.

Магазин "Форбс" дао је туристима препоруке за нове дестинације, међу којима се нашла и Србија, у друштву са Летонијом, Словачком, Црном Гором и Молдавијом, навео је ТОС.

За туристе који су већ обишли пределе Западне Европе, препоручено је да размисле о путовању у неку од земаља на истоку, северу или југу континента, које обилују прелепим природним богатством и фасцинантном историјом, пише у чланку на порталу форбес.цом.

"За оне који траже заиста јединствено искуство, идеално је да посете Србију. Богате природним топлим изворима, српске бање светске класе привлаче посетиоце широм Европе хиљадама година, а Врњачка Бања и Рибарска Бања су два посебно истакнута места за опуштајући одмор", наводи магазин "Форбс".
Поред умирујућих извора, Србија је богата и историјски важним градовима - од Ниша, родног места римског цара Константина Великог, до Новог Сада, града који је добио надимак Атина Србије, написао је аутор текста.

Истиче и да ниједно путовање у Србију није потпуно без посете Београду.

"Београд, један од најстаријих европских градова, препун је археолошких остатака и налазишта, а ту је и богата понуда квалитетне традиционалне хране и пића", пише "Форбс", објавио је ТОС.


Извор Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa