Инфо

27. новембар 2020.27. нов 2020.
фото:  Бета

фото: Бета

Насловне стране за 27. новембар

Дневни листови на насловним странама издања за петак, 27. новембар 2020. године пишу о ширењу епидемије корона вируса, о смрти бившег аргентинског фудбалера Дијега Марадоне, захтевима да се и за ниже разреде основних школа пређе на онлајн систем наставе и о другим политичким и друштвеним темама.

БЛИЦ - "Ана прва жена пилот јуришног авиона", преноси лист. Изјава епидемиолога Бранислава Тиодоровића "Имаћемо знатно мање оболелих до Нове године". О смрти познатог фудбалера Дијега Марадоне "Дијего, хвала ти за све".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист наводи да у Србији има 1.000 заражених на 100.000 становника "Близу смо црног круга епидемије". "Наплаћују 448.000.000 евра за тв претплату", о дужницима које јуре извршитељи.

ДАНАС - Лист наводи да је "Највећи број заражених цена најбољег БДП-а". Изјава лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа "Покушавају да изједначе Андреја Вучића и мог брата". О захтевима да и нижи разреди основне школе похађају онлајн наставу "Учитељи: 'Жртвовани' смо, нисмо дадиље".

ПОЛИТИКА - О изјави председника Србије Александра Вучића "Ужасно је тешка ситуација у болницама". О смрти бившег фудбалера Марадоне "Чудотворац с лоптом".
Бета

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa