Инфо

29. новембар 2020.29. нов 2020.
Данашња штампа

Данашња штампа

Београдски листови на насловним странама издања за недељу, 29. новембар 2020. године, пишу о епидемији корона вируса, о проглашењу амбасадора Србије у Црној Гори за непожељног, и о другим темама.

АЛО О епидемији корона вируса лист пише под насловом "Паклена недеља, најгоре тек долази". "Избор новог патријарха тек у мају 2021", о томе када ће Српска православна црква добити поглавара. "Грме моћни Путинови тенкови у рукама српске војске", о приказу наоружања које је Војсци Србије уступила Русија.
БЛИЦ "Нова сазнања о корони", о искуствима страних и домаћих лекара и научника. "Кустурица о Марадони", лист пише о познанству редитеља Емира Кустурице који је снимио филм о славном фудбалеру.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ "Ковид 19 маскирао болести срца и рак", о лечењу других болести за време епидемије корона вируса. "Подгорица протерала српског амбасадора", о одлуци црногорских власти да амбасадора Србије прогласе за непожељног.

КУРИР Под насловом "Војна моћ" лист пише о приказу руских тенкова које је добила Војска Србије. "Протеран", о дипломатском спору Србије и Црне Горе и узајамном протеривању амбасадора.

ПОЛИТИКА "Одвратићемо сваког агресора", лист на насловној страни преноси изјаву председника Србије Александра Вучића. "'Торлак' може до своје вакцине против короне", каже директорка Института "Торлак" Вера Стоиљковић.
БЕТА

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa