Инфо

29. новембар 2020.29. нов 2020.
Аничић: Проблеми се гомилају

Аничић: Проблеми се гомилају

На конференцији за медије после меча Мачве и Инђије, тренер Драган Аничић се осврнуо на тренутну ситуацију у клубу и проблеме који Мачву муче већ дужи временски период.

-Проблеми се гомилају, не могу и не желим да кажем да сви окрећу главу, верујем да постоје људи који желе да реше проблеме, труде се, али они се гомилају. Ја сам поносан што сам тренер ових момака који, упркос свему, предано и редовно тренирају, дају све од себе у сваком тренутку и играју срцем. Имали смо проблем са храном, али је то решено, но сада смо дошли у ситуацију да се станарина не плаћа и да су три играча морала да напусте своје станове. Када се то десило дошли су на стадион са жељом да ту преспавају и да играју сутрадан меч. Не знам ни сам колико се плата дугује, не само играчима, већ и комплетном особљу. Плате мојих играча су неупоредиво ниже са платама у неким другим клубовима, али плата је ствар договора и њихова висина није важна сада, већ исплата. Имамо много обећања, али за сада су то само речи. Помињем моје играче, али се односи на све запослене у клубу. Сви су свесни традиције и величине „Мачве“ и ниједног тренутка није био упитан наш однос. Желимо да представљамо Мачву – истакао је Драган Аничић и додао да се увек осећа лоше када се обраћа јавности на овај начин.

-Увек изгледа као да просимо нешто, а у ствари само желимо логичан однос. Ми радимо нешто, испуњавамо свој део обавеза и желимо плату за то. Нисмо тражили исплату свих дуговања, нисмо тражили ништа немогуће, тражили смо једну плату, да нам олакша крај полусезоне, јер хоћемо да завршимо оно што смо започели. Имамо обећање да ће у уторак то бити решено и надам се да хоће. Истовремено сам поносан што радим са овим фудбалерима, одличним људима и тужан јер није лако радити као да је све у реду, а није, из дана у дан. Не кажем да не постоји жеља код некога да се реши проблем, верујем да неко покушава да то учини, али за сада нема резултата.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa