Инфо

30. новембар 2020.30. нов 2020.
Дневна штампа

Дневна штампа

Београдска дневна штампа у издањима за понедељак, 30. новембар 2020. највише пише о развоју епидемије KОВИД-19 у Србији, дипломатским односима Београда и Подгорице, другим економским и друштвеним темама.


ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ "Недеља црња од црног петка", услед новог дана са преко 6.000 нових ковид-пацијената и рекордног броја преминулих. "Корона убила Мишу из Чорбе", поводом смрти басисте рок бенда Рибља чорба.
БЛИЦ "ПОКС и ДСС заједно на будуће изборе", о потенцијалном настанку нове политичке коалиције. Специјално издање доноси и традиционалну листу "Најмоћнији странци у Србији".

АЛО "Милов последњи удар на Србе", о односима Београда и Подгорице.

ДАНАС Председник ССП-а оповргава новинарске наводе да његов брат поседује десетине некретнина у Београду у "Дјилас: прича о наводној имовини потекла из БИА". Разговор са послаником Уједињене долине Шаипом Камберијем: "Србији је потребна нова опозиција".

ИНФОРМЕР Лист пише да је "Преко викенда 13.220 заражених и 126 мртвих" услед инфекције корона вируса.

КУРИР О смрти басисте рок бенда Рибља чорба Мише Алексића "Бора Чорба: Договорили смо се да умиремо заједно на бини, а ти си пожурио".

ПОЛИТИКА "Србија пружа руку помирења Црној Гори", након одлуке да се повуче одлука о реципрочном повлачењу амбасадора. "Молбе Трампу да помилује Асанжа" о наставку судјења оснивачу сајта Викиликс.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ "Полиција прислушкивала челнике БИА", пише лист. О данашњој седници Кризног штаба "Пет нових мера о којим ће расправљати Кризни штаб".
БЕТА

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa