Инфо

30. новембар 2020.30. нов 2020.
Бета

Бета

ПКС покренула бесплатни консултантски програм за микро, мала и средња предузећа

Центар за дигиталну трансфоромацију Привредне коморе Србије (ПКС) позвао је данас микро, мала и средња предузећа да се пријаве за бесплатни консултантски програм "Спеед 2.0" који је намењен ублажавању последица изазваних пандемијом корона вируса.

Микро, мала и средња предузећа која запошљавају између пет и 249 запослених и редовно измирују обавезе према држави, могу да се пријаве за програм "Спеед 2.0" на сајту Центра за дигиталну трансформацију (ЦДТ).

Привредна друштва која буду селектована за учешће у програму имаће прилику да искористе експертизу искусног консултанта који ће онлине анализирати њихове начине пословања и предложити унапрђења, поручено је из ПКС.

Предузећа ће током једнодневних консултација добити могућност да пронађу решење за проблеме створене пандемијом или проблеме који су постојали од раније, а које је актуелна ситуација погоршала, кроз кораке у домену дигиталне траснформације.

Из ПКС су навели да су консултанти Центра за дигиталну трансформацију већ радили са око стотину микро, малих и средњих предузећа у Србији у оквиру сличног програма "Спеед 1.0", током првог таласа пандемије, помажући фирмама да ублаже директне последице пандемије.

Сва предузећа која аплицирају за програм најпре ће имати могућност да попуне два упитника - тест дигиталног имунитета и дигиталне конкурентности, а кроз ту самоевалуацију добиће увид у то колико су спремна за изазове пословања у окружењу, измењеном због пандемије корона вируса.

Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa