Инфо

1. децембар 2020.1. дец 2020.
Фото Интернет

Фото Интернет

У Србији сутра јутарњи мраз, током дана претежно сунчано

У Србији ће сутра, након јутарњег мраза и магле, током дана бити претежно сунчано у већини крајева, осим у Тимочкој Крајини, док се у западним и југозападним крајевима после подне очекује постепено повећавање облачности, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, југоисточни, у јужном Банату са ударима олујне јачине. Јутарња температура од минус шест до минус два, највиша дневна од два до шест степени Целзијуса.
У Србији ће се до краја седмице задржати ветровито, у већини крајева мало и умерено облачно, суво и осетно топлије, само је у четвртак уз више облачности понегде могућа слаба киша. У Тимочкој Крајини током читавог периода облачно и тмурно.

Слаб јутарњи мраз у већини места задржаће се још у четвртак, а затим се очекује пораст и јутарње температуре. У кошавском подручју ће дувати умерен, повремено јак југоисточни ветар, у јужном Банату, Поморављу и Подунављу са ударима олујне јачине. Слабљење кошаве почетком наредне седмице када се очекује пролазно наоблачење, местимично са кишом.

Извор Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa