Инфо

2. децембар 2020.2. дец 2020.
Штампа данас

Штампа данас

Београдски листови на насловним странама издања за среду, 2. децембар 2020. пишу о епидемији корона вируса и пооштравању мера за њену превенцију у Србији и другим темама.

АЛО "За викенд катанац на кафане и радње", о мерама за које се очекује да ће Влада прописати због короне. "Бане признао кривицу па добио наногицу", о споразуму са тужилаштвом глумца Банета Видаковића којим признаје да је поседовао дрогу за личну употребу
БЛИЦ "Помоћ државе сачувала привреду", интервју са министарком привреде Андјелком Атанасковић. "Радним даном до 17, викендом се затвара већина локала", о пооштравању мера у борби против епидемије.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ "Од петка катанац већ у 17", о пооштравању мера у борби против епидемије корона вируса. "Ко се не извини, губи три плате", о етичком кодексу Скупштине Србије.

ДАНАС "Ковид болницу плаћамо 2.000 евра по квадрату", о цени изградње нових ковид болница. "Затварање свега што је 'небитно' викендом", о најављеном пооштравању мера у борби против епидемије.

ИНФОРМЕР "Бане се нагодио за дрогу", о споразуму са тужилаштвом глумца Банета Видаковића којим признаје да је поседовао дрогу за личну употребу. Лист пише да стиже спас од короне: "Путинова вакцина за 14 дана почиње вакцинација у Србији".

КУРИР Под насловом "За викенд се све затвара", о мерама за које се очекује да ће Влада прописати због короне. "Преговарамо о производњи вакцина у Србији", лист преноси изјаву премијерке Ане Брнабић.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ "ФБА стиже у Србију, истражује крадју гласова", о америчким председничким изборима. Истраживање о корони "Откривено, ови симптоми доводе до смрти!".

ПОЛИТИКА "Само петина градјана жели да се вакцинише", о расположењу градјана за вакцинацију против корона вируса. "Журке се из кафића преселиле у куће и станове", о епидемиолошкој ситуацији у Србији.
БЕТА

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa