Инфо

15. децембар 2020.15. дец 2020.
Гласајте!!!

Гласајте!!!

Ваш и наш лист чува традицију избора најбољих у спорту нашег краја у години на измаку. Била је ово изузетно тешка година за све, тако и за спортисте, много је недовршених сезона, неостварених снова, незавршених раније назначених успеха, али као лист који чува традицију избора у спорту најдужу у Србији, ни 63. годину нећемо прекидати низ.

Од претходног четвртка, 10. децембра у штампаном издању доступан је купон где четврту годину ВИ борате своје најбоље у категоријама најбоља спортисткиња, спортиста и спортски колектив. Упутство за гласање налази се на купону, а у све три категорије понуђене су по три алтернативе.

Међу дамама су: Катарина Гачевић, шампионка Србије у бацању кугле, чланица АШК Темпо; Рената Степановић, капитен кошаркашица "Дуге" члана највишег ранга српске женске кошарке и Уна Обреновић, млади капитен рукометашица "Медицинара".

Код спортиста: Александар Грновић, атлетичар бадовиначког "Спринта", олимпијски кандидат, већ сада један од два најбоља десетобојца у Србији; Небојша Грујић, кајакаш "Зорке", члан бронзаног ћетверца са Европског првенства овог лета и Урош Маџаревић, рвач "Витеза", шампион Србије у слободном стилу.

У конкуренцији клубова су понуђени: Кајак клуб "Зорка", Рвачки клуб "Витез" и Теквондо клуб "Шабац".

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa