Инфо

9. јануар 2021.9. јан 2021.
Предузете све мере за решавање нарушене епидемиолошке ситуације у Геронтолошком центру у Шапцу
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ КОМАНДАНТА КРИЗНОГ ШТАБА И ГРАДОНАЧЕЛНИКА ШАПЦА ДР АЛЕКСАНДРА ПАЈИЋА

Предузете све мере за решавање нарушене епидемиолошке ситуације у Геронтолошком центру у Шапцу

По добијању информације од директорке Геронтолошког центра у Шапцу да је дошло до нарушавања епидемиолошке ситуације у тој установи, упутио сам налог директорима свих здравствених установа да се максимално ангажују како би се предузеле све неопходне мере и на најбољи начин решила новонастала ситуација.

Тим стручњака из Завода за јавно здравље у Шапцу већ је обишао Геронтолошки центар и наложио предузимање свих неопходних мера. Шабачка Општа болница повећала је број здравствених радника који ће бити на услузи нашим најстаријим суграђанима.

У Геронтолошком центру укупно је осам ковид позитивних корисника. Сви су стабилног општег стања. Налазе се у изолацији, а осим ковид позитивних, изоловани су и њихови контакти. Ради пружања адекватније медицинске неге, могуће је да неки инфицирани суграђани буду пребачени у Општу болницу у Шапцу.

Борба за заштиту живота људи је приоритет града Шапца и читаве државе. У тој борби нема одустајања и предаје. Будимо одговорни јер само заједничким снагама можемо да победимо ову опаку болест.
др Александар Пајић, градоначелник Шапца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa