Инфо

11. јануар 2021.11. јан 2021.
фото: В. Алексић

фото: В. Алексић

Делимична измена у стручном штабу Шапчана

Први тим Ватерполо клуба "Шабац", у наставку сезоне, предводиће Анто Васовић, спортски директор клуба, некадашњи прослављени репрезентативац. Досадашњи тренер Емил Николић не напушта Шапчане, већ ће радити заједно са Васовићем у припреми сениора, а уз рад у сениорској екипи, више пажње ће Николић посветити и раду са тренерима млађих категорија.

-Анто Васовић је наш вишегодишњи члан, име које је свима познато и нема потребе говорити о његовом ватерполо знању. Одлучили смо се за овај корак у договору са Емилом Николићем који из здравствених разлога није у могућности да води мечеве, а презадовољни смо што ћемо врхунског стручњака немерљивог искуства, као што је Емил, имати и даље у клубу, уз додатно време које ће посветити раду млађих категорија и унапређењу рада тренера свих узраста у клубу. Николић, дакле, наставља рад и са првим тимом, уз додатно посвећивање пажње унапређењу стручног рада у ВК "Шабац" - истакли су у клубу.

Деби у улози предводника сениорске екипе Анто Васовић ће имати у четвртак када у Београду стартује полуфинални турнир Регионалне А1 лиге где ће у четири дана Шапчани одиграти чак пет мечева против реномираних ривала: Младости из Загреба, сплитског Јадрана, ријечког Приморја, Партизана и Црвене Звезде. Турнир у Београду није приоритет и биће важан део уигравања тима за наставак сезоне у Супер лиги.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa