Инфо

16. јануар 2021.16. јан 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за суботу, 16. јануар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу 16. јануар 2021. године пишу о руским и кинеским вакцинама које треба да стигну у Србију, о новом соју вируса корона, о односима Русије и Америке после избора новог председника САД.

БЛИЦ - Преноси резултате истраживања "Све што треба да знате о новој кинеској вакцини". Појединости из живота председника СФРЈ у тексту "Тито - шта је Јосип Броз носио у новчанику".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О кинеским вакцинама "Рукав до уторка заврће 100.000 грађана". О отвореном писму САНУ које су потписала 93 интелектуалца "Траже оставку Костића због изјава о КиМ".

ДАНАС - О радницима Зиђиновог рудника у Ракити "Кинези у Србији раде по 250 сати месечно". Професор Фармацеутског факултета Мирослав Савић о безбедности цепива против короне "Примите ону вакцину која је доступна".

ПОЛИТИКА - О помоћи европских држава грађанима и привреди у пандемији "Србија на првом месту у југоисточној Европи". О односима руског председника Владимира Путина са изабраним председником Америке Џозефом Бајденом "Шта Кремљ не заборавља новом шефу Беле куће".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa