Инфо

16. јануар 2021.16. јан 2021.
Pixabay

Pixabay

УНС: Пријава за вакцинацију новинара од уторка

Вакцинација новинара и других медијских радника против корона вируса почеће у уторак, 19. јануара, сазнаје Удружење новинара Србије (УНС), а пријаве ће се вршити на и-мејл адресу прес службе Владе Србије до понедељка, 18. јануара у 12 часова.

У саопштењу те организације наводи се да редакције треба да пријаве запослене и ангажоване који раде на терену или су неопходни за рад медија, а за све додатне информације треба да се обрате УНС-у на адресу press@uns.org.rs.

Списак треба да садржи имена и презимена, јединствене матичне бројеве и бројеве телефона новинара и медијских радника који су приоритет за имунизацију.

"УНС апелује на колеге да у сачињавању спискова воде рачуна о најугроженијим међу нама, као што су дневне редакције, новинари, сниматељи, фоторепортери и други који највише времена проводе на терену или они чије је здравље најугроженије из других објективних разлога", додаје се у саопштењу.

Председник Србије Александар Вучић данас је изјавио да ће медијски радници бити укључене у приоритетне групе за вакцинацију.
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa