Инфо

17. јануар 2021.17. јан 2021.
Фото Бета

Фото Бета

АМСС: Због снега ограничење на Милошу Великом снижена на 60 километара на сат


На ауто-путу "Милош Велики" код петље Љиг и у зони тунела Бранчић због снежних падавина максимална брзина кретања возила ограничена је на 60 километара на сат, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

На ауто-путу Београд-Ниш десио се судар, који је изазвао је велике гужве код скретања за Младеновац, преносе београдски медији.

У судару су учествовала три возила, а за сада нема информација о повређенима.

Велики број коловоза у Србији је влажан, али на највећим саобраћајницама у земљи висина снега не прелази пет центиметара, саопштило је Јавно предузеће "Путеви Србије".

На путном правцу Брзеће-Копаоник употреба ланаца је обавезна, а због најављених ниских температура постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, због чега надлежне службе позивају на опрезнију вожњу возе и употребу зимске опреме.

Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на деоницама Мионица-Брежђе-Дивчибаре-Каона, Шабац-Волујац-Завлака-Бања Бадања-Крупањ-Грачаница, преко Мачковог камена, Крст-Коренита-Крупањ.

Забрана за теретњаке важи и на правцима Дебрц-Бањани-Уб-Новаци-Коцељева-Шабачка Каменица-Доње Црниљево-Осечина-Гуњаци-Пецка-Љубовија.

Иста ситуација је и на деоницама Причевић-Пецка, Ваљево-Поћута-Дебело брдо, Крупањ-Шљивова, Ваљево-Лелић-Мравињци, Јошаничка Бања-Копаоник, путевима око Мачковог камена, Шљивове и на путевима Краљево-Брезна-Гоч и Копаоник-Рудница.

Магле има на путним правцима Параћин-Бољевац-Зајечар-гранични прелаз Вршка Чука, Жагубица-Борско језеро и Брзеће-Копаоник, код хотела Путник.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, камиони на прелазу Шид са Хрватском на излаз из земље чекају три сата.

Теретњаци на прелазима Келебија са Мађарском и Батровци са Хрватском чекају по два сата на излаз, док на Хоргошу задржавање траје 90 минута.

На осталим граничним прелазима, као ни на рампама дужа ауто-путева, нема дужих задржавања.


Извор Бета

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa