Инфо

18. јануар 2021.18. јан 2021.
фото:  Бета

фото: Бета

Насловне стране за 18. јануар

Београдска дневна штампа у издањима за понедељак, 18. јануар 2021. године највише пише о оптужбама за силовање и полно узнемиравање против познатог учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, масовном убиству код Сјенице, епидемиолошкој ситуацији, другим економским и друштвеним темама.

БЛИЦ - "Језива сведочења жртава Мике Алексића", о реакцијама јавности након оптужби више жена о дешавању у школи глуме, као и почетку званичне истраге. "Да ли Србији прети четврти талас ковида", услед погоршања епидемиолошке ситуације у Европи. "Како преживети шок са минус 10 на плус 15", о наглим променама времена које предвиђају метеоролози.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Преживели смо страхоте рата и ову ћемо муку победити", репортажа из Костајнице, Република Српска, где се земљотреси и даље понаваљу. "У жртве сасуо 11 метака", поводом вишеструког убиства на Пештери. "У радњама ЕУ и јаја из Србије", о пројекцијама за извоз током текуће године.

ДАНАС - Разговор са Милованом Миливојевићем, чији син је погинуо у Лучанима, након што је добио признање Херој Балкана, у "Ја сам губитник, а не херој". Ауторски текст Брансилава Лечића "Лутовац је у Ђиласовом џепу".

ПОЛИТИКА - Интервју с председницом Уније синдиката просветних радника у "Смањити број предмета на малој матури". "Централна банка БиХ хоће надлежности РС", поводом пропалих преговора с ММФ-ом. "Отвара се више од 300 пунктова за вакцинацију", након проширења плана имунизације.
Бета

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa