Инфо

19. јануар 2021.19. јан 2021.
Бета

Бета

АМСС: Опрез због поледице

Возаче и данас очекују неповољни услови на путевима у Србији, а опрез је неопходан због поледице, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС)
Због поледице су посебно ризични надвожњаци и мостови, али и кривине, нарочито у планинским пределима, па неприлагођена брзина може имати велике последице, наводи се у саопштењу.
На магистралним и локалним путевима уз поштовање ограничења брзине због опасности од поледице треба одржати веће одстојање између возила, упозорио је АМСС.
За данас су најављени радови на санацији дилетација на аутопуту Београд Шид код петље Змај, а од 9.00 до 14 часова за саобраћај ће бити затворена возна и претицајна трака.
На Батровцима камиони чекају на излаз из Србије 180 минута, на Шиду сат и по , а на осталим прелазима нема задржавања ни путничких ни теретних возила.
Забрана за шлепере и камионе с приколицом уведене су на деоницама:Мионица Каона, преко Дивчибара, Шабац Бања Бадања Крупањ Грачаница преко Мачковог камена, Крст Коренита Крупањ преко Столица.
Забрана важи на путевима Прићевић Пецка преко Иве, Ваљево Дебело Брдо, Радаљ Радаљска Бања преко Столица, Крупња, Шљивова, Ваљево Лелић Мравињаци,Јошаничка бања Копаоник.
За шлепере и камионе с приколицом забрањене су и деонице Дрење Јелакци Гчак, Шарени буква Столице, Лозница Зајача Мачков камне, Шљивова Пецка Жагубица Борско Језеро, Ботурић Брус Разбојна и Брус Брзеће.
Уведена је и забрана на деоници Брзеће Копаоник(хотел Путник) Крушевац Каоник, Краљево Брезна Гоч, Копаоник Рудница, Добре воде Гоч Станишинци.
Бета

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa